We are looking for distributors in the EU! Contact Us

Annak idején amikor útjára indítottuk a márkánkat, rengeteg vendéglátós barátommal beszélgettünk az új koktélszirup elindításáról. Sokan sokféle módon reagáltak. Volt, aki az erős francia multik miatt aggódott, volt, aki a koktélszirupok árát emelte ki, és volt egy olyan csoportja a vendéglátósoknak, akik nem értették, hogy mire kellene ez a piacnak.

Az itthoni vendéglátás egy jelentős része alacsonyabb kategóriába sorolt helyeken zajlik: kisbüfékben, egyszerűbb kávézók, strandbüfék, presszók. Természetesen ezeken sem mi, sem a betérő vendégek nem várják el a koktélkülönlegességeket. De! Ez így van jól! 
Mégis mi az, amiért jó szívvel ajánljuk bármilyen, kávézó, étterem, presszó számára azt, hogy tartson koktél szirupokat?

A limonádék és az ízesített kávék lehetősége és a velük járó árrés!
Manapság már mindenki ismeri a mangó, a görögdinnye, a gránátalma remek ízvilágát. Ma már egy vidéki presszóban, egy benzinkúton vagy a bevásárlóközpontban is igény van arra, amikor a vendég helyet foglal, legyen lehetősége a limonádét több ízben, ízesítve kérni. A szörpök konkurenciát jelentenek a koktélszirupoknak, de a minőségi vendéglátóegységek növekvő számával a szörpös helyek aránya is csökken. Egy cukormentes mangó sziruppal készült kalóriamentes limonádé, vagy egy kókuszos ízesített café latte, bármelyik üzlet kínálatát jobbá és változatosabbá tudja tenni.
Hiába nevezzük őket koktélszirupnak, ezek valójában koktél, limonádé és kávé ízesítésére is használhatóak. Például a levendula sziruppal el lehet készíteni különleges ízesített limonádét, koktélt, kávét és forrócsokit is. A kókusz szintén olyan univerzális koktélszirup, hogy limonádéban, Pina Colada-ban és ízesített jegeskávéban is jól mutat. Mi úgy alkottuk meg koktélszirupjainkat, hogy elérhető áron tudjuk kínálni a legkisebb vendéglátóegységeknek, de emellett megfelelő minőséget nyújtsanak a legnívósabb belvárosi egységeknek is!